Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Bachtiar, Muchamad"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Herawati Heny, Anggraeni Dian, Kurniasari Indah, Kusnandar Feri, Suparlan, Agustinisari Iceu, Sunarmani, Bachtiar Muchamad, Zubaidi Thohir, Misgiyarta, Bin Arif Abdullah, Hernani, Suhirman Shinta
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 444, p 04002 (2023)
Porang tuber has a high potential for glucomannan levels. Improving the quality of porang tubers can be done by extracting dry chips from porang tubers. One alternative is to combine the process of using ethanol as a reagent to produce good quality p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d46428768c2b4eccbae74d2b9b6206cf
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 444, p 04020 (2023)
Macaron a bakery product with the raw main-based material almond flour. Almond flour is quite expensive. One alternative that can be used as raw material for making macaron is corn flour to improve the characteristics of macaron from corn flour add a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b74105ef7214b029bff64bc3007d3d9
Autor:
Herawati Heny, Zahratunnisa Shafa, Kamsiati Elmi, Anggraini Dian, Kurniasari Indah, Kusnandar Feri, Suparlan, Agustinisari Iceu, Sunarmani, Bachtiar Muchamad, Zubaidi Thohir, Misgiyarta, Suhirman Shinta
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 425, p 01001 (2023)
Glucomannan is one of the functional components found in porang tuber. The modification of process technology is generally carried out in order to obtain optimal product characteristics according to glucomannan content from porang flour. One method t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8a0214d72c346ad9f74b22c4d35d5e3
Autor:
Bachtiar, Muchamad1 muchamadbachtiar@apps.ipb.ac.id, Irbah, Izdihar1, Islamiah, Dinda Fadhilah1, Devarantika, Citra1, Noviandri, Afifah2, Badzliana, Azzura2, Hafidz, Fadhlan Rizakul3, Hairunnisa, Mastura3, Viratama, Muhammad Aviandy3, Chelsabiela, Sarah3
Publikováno v:
Jurnal Pusat Inovasi Masyarakat. okt2022, Vol. 4 Issue 2, p82-89. 8p.
Autor:
Suroso, Arif Imam, Sugiarto, Anto Tri, Purwanto, Yohanes Aris, Nurhayati, Popong, Hasanah, Nur, Widhiani, Anita Primaswari, Kamilah, Khairiyah, Bachtiar, Muchamad, Anggraini, Raden Isma, Shalihati, Fithriyyah, Tandra, Hansen
Publikováno v:
Journal of Application Business & Management / Jurnal Aplikasi Bisnis dan Manajemen; mei2024, Vol. 10 Issue 2, p549-556, 8p
Autor:
Herawati, Heny, Kusniasari, Indah, Sunarmani, Kusnandar, Feri, Agustinisari, Iceu, Fetriyuna, Fetriyuna, Hastuti, Novitri, Eris, Fitria Riany, Bachtiar, Muchamad, Rahayu, Eka
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1309 Issue 1, p1-8, 8p
Autor:
Iyadillah, Ilham, Azkiya, Azka Al, Ismail, Muammar, Surmiati, Devi, Nurinayah, Irna, Arief Syafruddin, Mohamad Rifqi, Sabili, Akbar, Bachtiar, Muchamad
Publikováno v:
Jurnal Pusat Inovasi Masyarakat; okt2022, Vol. 4 Issue 2, p1-12, 12p