Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"Bachir‐bey, Mostapha"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 28, Iss 1, Pp 41-54 (2024)
The fruits and their derivatives are products known for their excellent energy intake and their beneficial health effects. Jams are an efficient and tasty way of fruit preservation. Jam quality is greatly influenced by storage conditions like tempera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e1f17adbf5f49bfb3b715364b132c4e
Autor:
BENKERROU, FATIHA1 fatiha.benkerrou@hotmail.com, BACHIR-BEY, MOSTAPHA1, AMRANE-ABIDER, MERIEM2, AMAROWICZ, RYSZARD3, SCHISANO, CONNIE4, NARCISO, VIVIANA4, TENORE, GIAN CARLO4
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare. Aug2024, Vol. 48 Issue 1, p147-162. 16p.
Autor:
BACHIR-BEY, Mostapha1 mostapha.bachirbey@univ-bejaia.dz, KHALED KHODJA, Yazid2, BENBOURICHE, Aicha3, CHOUALI, Malika1, DJEBELLANNOUAR, Salima1, BENCHIKH, Yassine4, KATI, Djamel Edine1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2024, Vol. 16 Issue 2, p136-149. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
DJAOUDENE, OUARDA1 ouarda.djaoudene@crtaa.univ-bejaia.dz, BACHIR-BEY, MOSTAPHA2, CÁSEDAS, GUILLERMO3,4, LES, FRANCISCO3,4, LÓPEZ, VÍCTOR3,4
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare. Dec2023, Vol. 47 Issue 2, p190-206. 17p.
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 25, Iss 2, Pp 293-300 (2021)
Fruit beverages are the most consumed refreshing products worldwide. The quality of these drinks is not only influenced by the initial composition of the product but also by conditions and duration of storage. The purpose of the present investigation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7950f8e31f274bf5a4fbb47cb9282756
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 24, Iss 2, Pp 186-194 (2020)
The present study is focused on the determination of optimized activity conditions of peroxidase (POD) of turnip (Brassica rapa). The enzyme is extracted from turnip with 0.5M Na2HPO4 (pH7.0). Peroxidase activity is evaluated by monitoring the oxidat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/020bc47fd62d4fe29d438e4529bd9300
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.