Zobrazeno 1 - 10
of 574
pro vyhledávání: '"Baccharis dracunculifolia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maíra Maciel Tomazzoli, Amélia Regina Somensi Zeggio, Remi Dal Pai Neto, Leandro Specht, Christopher Costa, Miguel Rocha, Rosendo Augusto Yunes, Marcelo Maraschin
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 77, Iss 6 (2020)
ABSTRACT: Bees generally use different botanical sources of resins for the production of propolis. The elucidation of botanical sources of propolis and identification of the effects of seasonality on the chemical profile of propolis are recognized as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/301d8c291a554d8c89eb8427aecdb01e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adela Ramona Moise, Otilia Bobiş
Publikováno v:
Plants, Vol 9, Iss 11, p 1619 (2020)
Nowadays, propolis is used as a highly valuable product in alternative medicine for improving health or treating a large spectrum of pathologies, an ingredient in pharmaceutical products, and also as a food additive. Different vegetal materials are c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46e66f626c9d4d7a861360a216f6502c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.