Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Babot, J. D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Argañaraz Martínez, E., Babot, J. D., Lorenzo-Pisarello, M. J., Apella, M. C., Perez Chaia, A.
Publikováno v:
Beneficial Microbes; 2016, Vol. 7 Issue 5, p687-698, 12p
Autor:
Grande SMM; Instituto de Microbiologı́a, Facultad de Bioquı́mica, Quı́mica y Farmacia, Universidad Nacional de Tucumán, Ayacucho 471, T4000INI San Miguel de Tucumán, Argentina.; Consejo Nacional de Investigaciones Cientı́ficas y Técnicas (CONICET), Crisóstomo Álvarez 722, T4000CHN San Miguel de Tucumán, Argentina., Argañaraz Martı Nez E; Instituto de Microbiologı́a, Facultad de Bioquı́mica, Quı́mica y Farmacia, Universidad Nacional de Tucumán, Ayacucho 471, T4000INI San Miguel de Tucumán, Argentina.; Consejo Nacional de Investigaciones Cientı́ficas y Técnicas (CONICET), Crisóstomo Álvarez 722, T4000CHN San Miguel de Tucumán, Argentina., Babot JD; Centro de Referencia para Lactobacilos (CERELA-CONICET), Chacabuco 145, T4000ILC, San Miguel de Tucumán, Argentina., Andrada E; Centro de Referencia para Lactobacilos (CERELA-CONICET), Chacabuco 145, T4000ILC, San Miguel de Tucumán, Argentina., Quiroga M; Instituto de Microbiologı́a, Facultad de Bioquı́mica, Quı́mica y Farmacia, Universidad Nacional de Tucumán, Ayacucho 471, T4000INI San Miguel de Tucumán, Argentina.; Consejo Nacional de Investigaciones Cientı́ficas y Técnicas (CONICET), Crisóstomo Álvarez 722, T4000CHN San Miguel de Tucumán, Argentina., Garro M; Centro de Referencia para Lactobacilos (CERELA-CONICET), Chacabuco 145, T4000ILC, San Miguel de Tucumán, Argentina., Saguir F; Instituto de Microbiologı́a, Facultad de Bioquı́mica, Quı́mica y Farmacia, Universidad Nacional de Tucumán, Ayacucho 471, T4000INI San Miguel de Tucumán, Argentina.; Consejo Nacional de Investigaciones Cientı́ficas y Técnicas (CONICET), Crisóstomo Álvarez 722, T4000CHN San Miguel de Tucumán, Argentina., Perez Chaia A; Instituto de Microbiologı́a, Facultad de Bioquı́mica, Quı́mica y Farmacia, Universidad Nacional de Tucumán, Ayacucho 471, T4000INI San Miguel de Tucumán, Argentina.; Centro de Referencia para Lactobacilos (CERELA-CONICET), Chacabuco 145, T4000ILC, San Miguel de Tucumán, Argentina.
Publikováno v:
Beneficial microbes [Benef Microbes] 2024 Jan 23; Vol. 15 (1), pp. 19-38. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 23.