Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Babool gum"'
Autor:
Shristi Shefali Saraugi, Shadanan Patel, Chandrahas Sahu, Prashant S. Pisalkar, Pooja Sahu, Dharmendra Khokhar
Publikováno v:
Bulletin of the National Research Centre, Vol 46, Iss 1, Pp 1-9 (2022)
Abstract Background The study of sorption isotherm is the most important for prediction of shelf life, selection of packaging materials, drying characteristics, etc., of any food and agricultural materials. Gum is hygroscopic in nature, so finding of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c4f6fb5c2344c8eb0ade2d00fd01966
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.