Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Babay, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farhat, Hassan, Alinier, Guillaume, Chakif, Montaha, Tluli, Reem, Rekik, Fatma Babay E. P., Alcantara, Ma Cleo, El Aifa, Kawther, Makhlouf, Ahmed, Gangaram, Padarath, Howland, Ian, Khenissi, Mohamed Chaker, Chauhan, Sailesh, Abid, Cyrine, Castle, Nicholas, Al-Shaikh, Loua, Khadhraoui, Moncef, Gargouri, Imed, Laughton, James
Publikováno v:
Journal of Emergency Medicine, Trauma & Acute Care; 2024, Vol. 2024 Issue 8, p1-14, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Fundamental and Applied Sciences; Vol 9, No 3 (2017); 1497-1518
The gluten quality is one of the main factors affecting the quality of durum wheat. It depends primarily on its storage proteins composition (glutenins and gliadins). In order to set up and initiate a technological quality improvement program of duru
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the IEEE; 1978, Vol. 66 Issue 6, p709-712, 4p