Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Babapour, Hamid"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Babapour, Hamid1 (AUTHOR), Jalali, Hossein1 (AUTHOR), Mohammadi Nafchi, Abdorreza1,2 (AUTHOR) amohammadi@usm.my
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2021, Vol. 9 Issue 7, p3893-3905. 13p.
Publikováno v:
Babapour, H, Jalali, H, Nafchi, A M & Jokar, M 2022, ' Effects of Active Packaging Based on Potato Starch/Nano Zinc Oxide/Fennel ( Foeniculum vulgare Miller ) Essential Oil on Fresh Pistachio during Cold Storage ', Journal of Nuts, vol. 13, no. 2, pp. 105-123 . https://doi.org/10.22034/jon.2022.1941353.1129
The purpose of this study was to evaluate the effects of a combination of zinc oxide nanoparticles (Nano-ZnO) and fennel essential oil (FEO) on the quality characteristics of fresh pistachio. The potato starch-based films containing different levels
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1202::e2ca721cae846489499a3badb48320fb
https://orbit.dtu.dk/en/publications/1cf8a2d2-b9e9-4045-bd47-cbf7030063e8
https://orbit.dtu.dk/en/publications/1cf8a2d2-b9e9-4045-bd47-cbf7030063e8