Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Baştürk, Ayhan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baştürk, Ayhan1 (AUTHOR) ayhanbasturk@gmail.com, Badem, Şebnem1 (AUTHOR), Ceylan, M. Murat2 (AUTHOR)
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Sep2023, Vol. 125 Issue 9, p1-16. 16p.
Autor:
GÜNDÜZ, Ali Osman1, BAŞTÜRK, Ayhan1 ayhanbasturk@yyu.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2023, Vol. 48 Issue 2, p317-332. 16p.
Autor:
BAŞTÜRK, Ayhan1 ayhanbasturk@gmail.com, PEKER, Sümeye1
Publikováno v:
Journal of the Institute of Science & Technology / Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. Dec2021, Vol. 11 Issue 4, p2810-2822. 13p.
Autor:
Badem, Şebnem1 (AUTHOR), Baştürk, Ayhan1 (AUTHOR) ayhanbasturk@yyu.edu.tr
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS). Aug2023, Vol. 100 Issue 8, p635-649. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ceylan, M. Murat, Baştürk, Ayhan
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Feb2023, Vol. 17 Issue 1, p33-45, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Gıda alanında nanoteknoloji uygulamaları yeni teknolojiler arasında yer almaktadır. Buteknolojinin gıda endüstrisinde gıdanın işlenmesi, paketlenmesi, güvenliği ve kalite kontrolüaçısından uygulamaları bulunmaktadır. Nanoteknoloji,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10157::6a7b5d2bb4219417a91eab10952339d4
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/54cf7cd0-7ad9-4b0d-bde0-c283975c3e02/oai
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/54cf7cd0-7ad9-4b0d-bde0-c283975c3e02/oai