Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Bañuelos MA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Actas de la XII Reunión Científica de la Fundación Española de Historia Moderna, celebrada en la Universidad de León en 19-21 de junio de 2012. Mª Isabel Rodríguez Bañuelos, Unidad de Estadísticas Históricas del INE (isabel.rodriguez.banuel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::72c283d12c55ebebdb0fbb0a12d6ea74
http://hdl.handle.net/10261/72561
http://hdl.handle.net/10261/72561
Autor:
Díez Gutiérrez, Enrique Javier, Terrón Bañuelos, Eloína, García Gordón, Matilde, Rojo Fernández, Javier, Cano González, Rufino, Blanco Jorrín, Dayami, Castro Fonseca, Rosa, Valle, Rosa Eva, Fontal Merillas, Olaia, 1975, Lena Ordoñez, Alberto, Bandiera, Bárbara, Pablos, Laura de, Ramón Rodríguez, Miguel Ángel, Terrón Bañuelos, Mª Adelia
468 p. Desde la década de los 80, los videojuegos se han transformado en un fenómeno de masas a nivel mundial. El boom de los videojuegos, su constante crecimiento e imprevisible futuro, hacen de este producto tecnológico de consumo para el entret
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2010::99fafc14a1346de1c32d8debb41eb332
http://hdl.handle.net/10612/3547
http://hdl.handle.net/10612/3547
Autor:
Gonzalez Carmen, Bendaali Yasmina, Vaquero Cristian, Escott Carlos, del Fresno Juan Manuel, Loira Iris, Bañuelos Maria Antonia, Palomero Felipe, López Carmen, Lepe José Antonio Suárez, Morata Antonio
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 68, p 02024 (2023)
The physical-chemical composition, sensory characteristics, and nutritional value of the grape juice can provide sports drink (isotonic beverage) with antioxidant compounds that complement the beneficial effect of these drinks to the rehydration and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/074bdf2d55e14904aa82720505bcf64d
Autor:
Morata Antonio, Escott Carlos, Vaquero Cristian, del Fresno Juan Manuel, Guamis Buenaventura, Loira Iris, Bañuelos María Antonia, Palomero Felipe, López Carmen, González Carmen, Lepe Jose Antonio Suárez
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 68, p 02001 (2023)
The use of unconventional yeasts, also called non-Saccharomyces yeasts, is a hot topic in current enology due to the improvement that can be produced in the sensory profile during fermentation. However, the use of these yeasts have problems due to di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e030a8e17da44b8187cd3ff77b60bf5e
Autor:
Morata Antonio, Loira Iris, Escott Carlos, Vaquero Cristian, Bañuelos María Antonia, del Fresno Juan Manuel, González Carmen, Guamis Buenaventura
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 56, p 02006 (2023)
Ultra High Pressure Homogenization (UHPH) consists of continuous pumping of must at pressures above 200 MPa, usually 300 MPa, and its subsequent instantaneous depressurization to atmospheric pressure after passing through a special valve. In the valv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61e526c06ad84686bd4e7ebc09846e39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.