Zobrazeno 1 - 10
of 138
pro vyhledávání: '"BUNEA, Claudiu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hall, Rea M. *, Penke, Nicole, Kriechbaum, Monika, Kratschmer, Sophie, Jung, Vincent, Chollet, Simon, Guernion, Muriel, Nicolai, Annegret, Burel, Francoise, Fertil, Albin, Lora, Ángel, Sánchez-Cuesta, Rafael, Guzmán, Gema, Gómez, Jose, Popescu, Daniela, Hoble, Adela, Bunea, Claudiu-Ioan, Zaller, Johann G., Winter, Silvia **
Publikováno v:
In Agricultural Systems January 2020 177
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BANIȚĂ, Sabin Ioan, BABEȘ, Anca Cristina, BORA, Florin-Dumitru, DUȘA, Dorin Ștefan, CĂLUGĂR, Anamaria, BUNEA, Andrea, BUNEA, Claudiu Ioan
Publikováno v:
Bulletin of the University of Agricultural Sciences & Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Horticulture; May2024, Vol. 81 Issue 1, p149-153, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agricultura, Vol 109, Iss 1-2, Pp 14-28 (2019)
Phenolic compounds, extractable from grape skins and seeds, have a notable influence on the sensorial properties of red wines, especially their chromatic characteristics, bitterness and astringency. The phenolic compounds, together with the aroma pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d075ddf3a5649aab59f4d00a3c89ecc