Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"BUCZEK, JAN"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 27, Iss 2, Pp 293-303 (2023)
Wheat grain has health-promoting properties that are related to the content of phenolic acids in its composition, among which ferulic acid, syringic acid, p-coumaric acid and vanillic acid predominate acting as potent natural antioxidants. The study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6a34740fb88413caa6e52526a5134b5
Bread-Making Potential and Yielding of Hybrid Wheat Under Varied Agronomic and Environmental Factors
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 26, Iss 2, Pp 249-260 (2022)
The purpose of this study was to determine the effect of simplified tillage systems (RT, NT) in comparison with conventional tillage (CT) on technological grain quality and baking value, as well as of hybrid wheat grown under variable weather conditi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf19dff6156a4bee80901871237554c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jańczak-Pieniążek, Marta1 (AUTHOR) jbuczek@ur.edu.pl, Buczek, Jan1 (AUTHOR), Kwiatkowski, Cezary A.2 (AUTHOR) czarkw@poczta.onet.pl, Harasim, Elżbieta2 (AUTHOR) elzbieta.harasim@up.lublin.pl
Publikováno v:
Agronomy. Jun2022, Vol. 12 Issue 6, p1345. 22p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Hortorum Cultus; Nov/Dec2023, Vol. 22 Issue 6, p7-18, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GAWĘDA, DOROTA, BUCZEK, JAN
Publikováno v:
Agronomy Science; 2023, Vol. 78 Issue 3, p33-45, 13p