Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"BRUG, F."'
Publikováno v:
Proceedings of the International Congress on Tracing New Occupational Diseases: methodology, recent findings and implications for OHS-policy, 7-8 April 2011, Amsterdam, The Netherlands, 39
Introduction On the internet and in scientific databases relevant information is available on new and emerging occupational risks. However, the amount of information is enormous and the information is scattered over multiple and diverse data sources
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7bae62094fd3bcfdd434ade017f7ca9f
http://resolver.tudelft.nl/uuid:def16ecb-9015-437c-9439-000574e6edc7
http://resolver.tudelft.nl/uuid:def16ecb-9015-437c-9439-000574e6edc7
Autor:
Brug, F. van de
Publikováno v:
Flynn, K.Garriga, M.Hofstra, H.Monfort, J.M., The SAFE Consortium International Congress on Food Safety-Abstract Book. Second International Congress: Novel Technologies and Food Quality, Safety and Health, 27-29 April 2009, Palau de Congressos, Girona, Catalunya, Spain, p. 50
Industry and government are held responsible for the safety of food and feed products. Therefore actual and relevant information concerning emerging safety risks is crucial. But how is it possible to filter relevant information from the fast growing
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::70ad57a301f36db57d6bfa38fcd46d7f
http://resolver.tudelft.nl/uuid:6182ef98-33fb-481f-b2ac-a742c4246065
http://resolver.tudelft.nl/uuid:6182ef98-33fb-481f-b2ac-a742c4246065
Autor:
Brug, F. van de
Publikováno v:
Cnossen, H.J.Wassens, M.A.Heeres, H.L.Lucas Luijcks, N.B., Vulnerabilities in the food chain : a steakholder's guide : how to identify and address vulnerabilities : theoretical background and perspectives, 68-69
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6c5da02267c7c1479ceeac4f80f6585c
http://resolver.tudelft.nl/uuid:50fd4464-b7fe-4f8c-abf9-243e7259b849
http://resolver.tudelft.nl/uuid:50fd4464-b7fe-4f8c-abf9-243e7259b849
Autor:
Brug, F. van de
Publikováno v:
Voedingsmiddelentechnologie VMT, 10, 22-23
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ad642600c7756500ac4faaa83bb97ed2
http://resolver.tudelft.nl/uuid:b159e97c-e8ea-4c77-8cdd-3ac77b80bbef
http://resolver.tudelft.nl/uuid:b159e97c-e8ea-4c77-8cdd-3ac77b80bbef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GREIDANUS, Tj. B. VAN WIMERSMA, BRUG, F., BRUIJCKERE, L. M., PABST, P. H. M. A., RUESINK, R. W., HULSHOF, R. L. E., BERCKEL, B. N. M., ARISSEN, S. M., KONING, E. J. P. DE, DONKER, D. K.
Publikováno v:
Annals of the New York Academy of Sciences; 1988, Vol. 525 Issue 1, p219-227, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.