Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"BRS 2357"'
Autor:
Thayna Viencz, Claudimara da Silva Portela, Rodrigo Barros Rocha, Enrique Anastácio Alves, André Rostand Ramalho, Rafael Carlos Eloy Dias, Marta de Toledo Benassi
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 3, p 57 (2024)
This study evaluated consumers’ perceptions of beverages obtained from the intervarietal hybrids of Coffea canephora, Conilon and Robusta, produced in the Western Amazon, through a home-use test with 127 participants. An acceptance test and a Check
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/728f1d690e5f4e1ebb1ec6ff41028e78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Viencz, Thayna, da Silva Portela, Claudimara, Rocha, Rodrigo Barros, Alves, Enrique Anastácio, Ramalho, André Rostand, de Toledo Benassi, Marta
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies; Feb2024, Vol. 39 Issue 1, p1-10, 10p
Autor:
Teixeira, Alexsandro Lara1 alexsandro.teixeira@embrapa.br, Rocha, Rodrigo Barros1, Espindula, Marcelo Curitiba1, Ramalho, André Rostand1, Júnior, José Roberto Vieira, Alves, Enrique Anastácio, Lunz, Aureny Maria Pereira2, de França Souza, Flávio3, Costa, José Nilton Medeiros1, de Freitas Fernandes, Cleberson4
Publikováno v:
Crop Breeding & Applied Biotechnology. 2020, Vol. 20 Issue 3, p1-5. 5p.
Autor:
Viencz, Thayna1 (AUTHOR) thayna.viencz0@uel.br, Acre, Lucas Bonfanti1 (AUTHOR) lucasbonfanti97@gmail.com, Rocha, Rodrigo Barros2 (AUTHOR) rodrigo.rocha@embrapa.br, Alves, Enrique Anastácio2 (AUTHOR) enrique.alves@embrapa.br, Ramalho, André Rostand2 (AUTHOR) andre.rostand@embrapa.br, Benassi, Marta de Toledo1 (AUTHOR) martatb@uel.br
Publikováno v:
Journal of Food Composition & Analysis. Apr2023, Vol. 117, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Publikováno v:
Food Weekly News; 7/25/2024, p192-192, 1p