Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"BRIX value"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 9, Iss 4, p 448 (2023)
Long-term soil mining with extensive cultivation practices and traditional breeding methods have declined the flavor and nutritional value of tomatoes. Apart from important mineral nutrients (i.e., nitrogen, phosphorus, and potassium), fungi known as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79115478f8b94cfeb2e8c11f48972fcc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yudelsy Antonia Tandron Moya, Philipp Rödel, Imke Hutter, Gotthard Kunze, Hillary Cirka, Bettina Hause, Hans-Peter Mock, Ramona Schubert, Stephanie Werner
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences
Volume 21
Issue 19
International Journal of Molecular Sciences, Vol 21, Iss 7029, p 7029 (2020)
Volume 21
Issue 19
International Journal of Molecular Sciences, Vol 21, Iss 7029, p 7029 (2020)
Industrialized tomato production faces a decrease in flavors and nutritional value due to conventional breeding. Moreover, tomato production heavily relies on nitrogen and phosphate fertilization. Phosphate uptake and improvement of fruit quality by