Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"BOZDOĞAN, Adnan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Emir Üzümünden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi.
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. Jul2012, Vol. 10 Issue 3, p14-21. 8p.
Publikováno v:
Volume: 0, Issue: 17 12-20
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Bu çalışmadafarklı kaplama materyalleri ile kaplanmış Lactobacillusrhamnosus'un farklı sıcaklık ve sürelerdeki termal inaktivasyonkinetiklerinin belirlenmesi amaçlanmıştır. Bu çalışmada probiyotik kültürolarak L. rhamnosus kullanı
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::83b1e4a6e67c1eda95491cacbf4fd1c1
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bursagida/issue/40136/476223
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bursagida/issue/40136/476223
Autor:
ÜNAL, M. Ümit, ERTEN, Hüseyin, BOZDOĞAN, Adnan, ÖZDEMİR, Gültekin, İNCESESLİ, İlker, CABAROĞLU, Turgut, TANGOLAR, Semih, CANBAŞ, Ahmet
Publikováno v:
Volume: 32, Issue: 4 165-172
Gıda
Gıda
This study was undertaken to investigate suitability of black grape varieties of Kalecikkarası, Carignane and Syrah grown in Experimental Vineyard of Pozantı Research Center of University of Cukurova for wine production. Chemical and sensory result
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::18aa89e4f886b4c692935aab7135ab76
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6810/91520
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6810/91520
Autor:
BOZDOĞAN, Adnan, ERTEN, Hüseyin, ÜNAL, M. Ümit, ÖZDEMİR, Gültekin, CABAROĞLU, Turgut, TANGOLAR, Semih, CANBAŞ, Ahmet
Publikováno v:
Volume: 32, Issue: 6 269-275
Gıda
Gıda
In the present work, suitibility of white grape varieties of Kabarcık, Semillon and Chardonnay grown in Experimental Vineyard of Pozantı Research Centre of Cukurova University for wine production was investigated. The chemical compositions of the w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::19fdbc43618e917a8e5b8cd705639930
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6817/91571
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6817/91571
Publikováno v:
Volume: 30, Issue: 1
Gıda
Gıda
This study was undertaken to investigate the effect of maceration time on phenolic compounds in red wine production. Öküzgözü and Boğazkere grapes were mixed at ratios of (1:1) and (2:1). The maceration was carried out at 25 °C for 3, 5 and 7 d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::876462b77c1ea7c7ccf876ac79f4e1a8
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6993/93171
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6993/93171
Publikováno v:
Volume: 31, Issue: 2
Gıda
Gıda
Influence of the maceration time on wine quality and phenolic compounds of red wines produced with the mixture of Oküzgözü and Boğazkere grapes at different retio was investigated. Oküzgözü and Boğazkere grapes were crushed and mixed at the r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::1a114e37656232eef3993e57c52f2f5f
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6783/91311
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6783/91311