Zobrazeno 1 - 10
of 471
pro vyhledávání: '"BOULARES, M."'
Autor:
Bezzezi, A.1 bezzezi.asma@gmail.com, Boulares, M.1, Arfaoui, M.1, Ben Moussa, O.1, Hassouna, M.1
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Jul-Sep2023, Vol. 74 Issue 3, p1-10. 10p.
Autor:
Boulares, M.1, Rehimi, N.1, Houhamdi, I.2, Baaloudj, A.2 baaloudj.affef@univ-guelma.dz, Soltani, N.1, Houhamdi, M.2
Publikováno v:
Ukrainian Journal of Ecology. 2023, Vol. 13 Issue 1, p1-7. 7p.
Autor:
Boulares, M.1 boulares_mouna2006@yahoo.fr, Mankai, M.1, EL Adab, S.1, Moussa, O. Ben1, Teber, R.1, Hassouna, M.1
Publikováno v:
Journal of Agricultural Science & Technology. Jan2023, Vol. 25 Issue 1, p61-73. 13p.
Autor:
Boulares, M.1 boulares_mouna2006@yahoo.fr, Bezzezi, A.1, Zarroug, Y.2, Moussa, O. Ben1, Mahmoudi, I.1, Hassouna, M.1
Publikováno v:
Journal of Agricultural Science & Technology. 2023, Vol. 25 Issue 3, p623-634. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Preservation of poultry meat using Tetraclinis articulata essential oil during refrigerated storage.
Autor:
Salem N; Laboratory of Bioactive Substances, Biotechnology Center at the Technopole of Borj Cedria, Hammam Lif, Tunisia., Boulares M; Carthage University, Research Laboratory: 'Technological Innovation and Food Safety LR22-AGR 01', Higher Institute of Food Industries of Tunisia (ESIAT) 58 Alain Savary Street, Tunis, Tunisia., Zarrouk Y; Carthage University, Research Laboratory: 'Technological Innovation and Food Safety LR22-AGR 01', Higher Institute of Food Industries of Tunisia (ESIAT) 58 Alain Savary Street, Tunis, Tunisia., Kammoun S el euch; Carthage University, Research Laboratory: 'Technological Innovation and Food Safety LR22-AGR 01', Higher Institute of Food Industries of Tunisia (ESIAT) 58 Alain Savary Street, Tunis, Tunisia.; Laboratory of Structural Organic Chemistry: Synthesis and Physicochemical Study-Faculty of Sciences of Tunis, Tunis, Tunisia., Essid R; Laboratory of Bioactive Substances, Biotechnology Center at the Technopole of Borj Cedria, Hammam Lif, Tunisia., Jemai M; Laboratory of Bioactive Substances, Biotechnology Center at the Technopole of Borj Cedria, Hammam Lif, Tunisia., Djebbi S; Laboratory of Bioactive Substances, Biotechnology Center at the Technopole of Borj Cedria, Hammam Lif, Tunisia., Belloumi S; Laboratory of Bioactive Substances, Biotechnology Center at the Technopole of Borj Cedria, Hammam Lif, Tunisia., Jalouli S; Laboratory of Bioactive Substances, Biotechnology Center at the Technopole of Borj Cedria, Hammam Lif, Tunisia., Limam F; Laboratory of Bioactive Substances, Biotechnology Center at the Technopole of Borj Cedria, Hammam Lif, Tunisia., Sriti J; Laboratory of Bioactive Substances, Biotechnology Center at the Technopole of Borj Cedria, Hammam Lif, Tunisia.
Publikováno v:
Food science and technology international = Ciencia y tecnologia de los alimentos internacional [Food Sci Technol Int] 2023 Oct; Vol. 29 (7), pp. 696-709. Date of Electronic Publication: 2022 Jun 20.
Autor:
MOUSSA, O. BEN1 olfajamel@yahoo.fr, BOULARES, M.1, CHOUAIBI, M.1, MZOUGHI, M.1, HASSOUNA, M.1
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2019, Vol. 31 Issue 4, p782-799. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.