Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"BORRELLI, RC"'
Autor:
Borrelli RC, Mennella C. Barba F, Russo M, Russo GL, Krome K, Erberssdobler HF, Faist V, Fogliano V.
Publikováno v:
Food and chemical toxicology 41 (2003): 1367–1374.
info:cnr-pdr/source/autori:Borrelli RC, Mennella C. Barba F, Russo M, Russo GL, Krome K, Erberssdobler HF, Faist V and Fogliano V./titolo:Characterization of coloured compounds obtained by enzymatic extration of bakery products./doi:/rivista:Food and chemical toxicology/anno:2003/pagina_da:1367/pagina_a:1374/intervallo_pagine:1367–1374/volume:41
info:cnr-pdr/source/autori:Borrelli RC, Mennella C. Barba F, Russo M, Russo GL, Krome K, Erberssdobler HF, Faist V and Fogliano V./titolo:Characterization of coloured compounds obtained by enzymatic extration of bakery products./doi:/rivista:Food and chemical toxicology/anno:2003/pagina_da:1367/pagina_a:1374/intervallo_pagine:1367–1374/volume:41
Melanoidins, the brown-colored polymers formed through Maillard type reaction in several heat-treated foods, represent a significant part of our diet, with an average intake of grams per day. Most of the studies on the physiological effects of these
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::3747f14449214dde37abba8f672d825a
https://publications.cnr.it/doc/45677
https://publications.cnr.it/doc/45677
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.