Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"BONAH, ERNEST"'
Autor:
BONAH, ERNEST1, DEVATKAL, SURESH2, HAMILTON, VIRGINIA3, RADKE, CHRISTIE4, ROUSSEAU, MARIE-EVE5, TITTIKPINA, NASSIFATOU KOKO6, BOLTEN, SAMANTHA7, CHANDROSS-COHEN, TYLER8, GRYNIEWSKI, JAKOB9, JOHNSON, TAHIRAH10, KAPOOR, HARSIMRAN KAUR11, UNJI KIM12, LI, SHENMIAO (IVY)13, MUSA, SHPRESA14, OGINNI, ESTHER15, ORTIZ MURILLO, CAROLINA16, POLLOK, ABBEY11, RANDRIAMIARINTSOA, NARINDRA17, SAAD, LILY18, SMITH, JARED11
Publikováno v:
Food Protection Trends. Nov/Dec2024, Vol. 44 Issue 6, p462-471. 10p.
Autor:
Osae, Richard, Apaliya, Maurice Tibiru, Kwaw, Emmanuel, Akoto, Rosemond Serwaa, Bonah, Ernest, Owusu-Ansah, Patrick, Alolga, Raphael N.
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research June 2023 12
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2022 2(1)
Autor:
Bonah, Ernest, Huang, Xingyi, Hongying, Yang, Harrington Aheto, Joshua, Yi, Ren, Yu, Shanshan, Tu, Hongyang
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry January 2021 70
Publikováno v:
In Infrared Physics and Technology June 2020 107
Publikováno v:
In Infrared Physics and Technology March 2020 105
Autor:
Xiaoyu Tian, Bonah Ernest, Joshua Harrington Aheto, Zhang Xiaorui, Chunxia Dai, Evans Adingba Alenyorege, Tu Hongyang, Xingyi Huang, Peichang Wang, Yi Ren
Publikováno v:
Analytical and Bioanalytical Chemistry. 412:1169-1179
The study assessed the feasibility of merging data acquired from hyperspectral imaging (HSI) and electronic nose (e-nose) to develop a robust method for the rapid prediction of intramuscular fat (IMF) and peroxide value (PV) of pork meat affected by
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.