Zobrazeno 1 - 10
of 611
pro vyhledávání: '"BOLT, Hermann M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Başaran, Nurşen, Duydu, Yalçın, Bacanlı, Merve, Gül Anlar, Hatice, DİLSİZ, Sevtap Aydin, Üstündağ, Aylin, Yalçın, Can Özgür, Schwerdtle, Tanja, Bolt, Hermann M.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology August 2020 142
Autor:
BAŞARAN, Nurşen, DUYDU, Yalçın, ÜSTÜNDAĞ, Aylin, TANER, Gökçe, AYDIN, Sevtap, ANLAR, Hatice Gül, YALÇIN, Can Özgür, BACANLI, Merve, AYDOS, Kaan, ATABEKOĞLU, Cem Somer, GOLKA, Klaus, ICKSTADT, Katja, SCHWERDTLE, Tanja, WERNER, Matthias, MEYER, Sören, BOLT, Hermann M.
Publikováno v:
In Mutation Research - Genetic Toxicology and Environmental Mutagenesis July 2019 843:33-39
Autor:
Başaran, Nurşen, Duydu, Yalçın, Üstündağ, Aylin, Taner, Gökçe, Aydin Dilsiz, Sevtap, Anlar, Hatice Gül, Yalçin, Can Özgür, Bacanli, Merve, Golka, Klaus, Schwerdtle, Tanja, Bolt, Hermann M.
Publikováno v:
In Journal of Trace Elements in Medicine and Biology May 2019 53:150-153
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rietjens, Ivonne M C M, Arand, Michael, Bolt, Hermann M, Bourdoux, Siméon, Hartwig, Andrea, Hinrichsen, Nils, Kalisch, Christine, Mally, Angela, Pellegrino, Gloria, Ribera, Daniel, Thatcher, Natalie, Eisenbrand, Gerhard
Publikováno v:
Archives of Toxicology, 96 (5), 1297–1352
Archives of Toxicology, 96(5), 1297-1352
Archives of toxicology, 96(5):1297-1352
Archives of Toxicology 96 (2022) 5
Archives of Toxicology, 96(5), 1297-1352
Archives of toxicology, 96(5):1297-1352
Archives of Toxicology 96 (2022) 5
The “totality” of the human exposure is conceived to encompass life-associated endogenous and exogenous aggregate exposures. Process-related contaminants (PRCs) are not only formed in foods by heat processing, but also occur endogenously in the o
Publikováno v:
In Journal of Trace Elements in Medicine and Biology June 2012 26(2-3):165-167