Zobrazeno 1 - 10
of 207
pro vyhledávání: '"BOLINI, HELENA MARIA ANDRÉ"'
Autor:
Pereira, Cecília Teresa Muniz, Pereira, Dalva Muniz, de Medeiros, Alessandra Cazelatto, Hiramatsu, Erika Yumi, Ventura, Marcella Benetti, Bolini, Helena Maria André
Publikováno v:
In LWT October 2021 150
Publikováno v:
British Food Journal, 2019, Vol. 121, Issue 12, pp. 3321-3337.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-03-2019-0199
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador: Maria Helena Damasio
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-07-21T19:28:31Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Bolini_HelenaMariaAndre_D.pdf: 6889502
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-07-21T19:28:31Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Bolini_HelenaMariaAndre_D.pdf: 6889502
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/255012
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 7, Iss 1, Pp e05956- (2021)
As the market does not offer a portable and long-lasting product combining rice and beans in a single preparation, this study intends to characterize a new and alternative gluten-free biscuit, based on the most classic Brazilian staple food: rice and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4ff8d61ed7d4b89aef62e8bc2c8e497
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 15 September 2017 83:141-149
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 2, p226-241, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Quadros, Diomar Augusto de, Rocha, Izabela Furtado de Oliveira, Ferreira, Sila Mary Rodrigues, Bolini, Helena Maria Andre
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology September 2015 63(1):236-242