Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"BOISSEL, Francoise"'
Autor:
Grostete, Margot, Lee, Jeehyun, Msibi, Zanele, Boissel, Françoise, Jimenez, Maude, Jeantet, Romain, Lanotte, Luca
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules August 2024 274 Part 1
Autor:
Yu, Ming, Le Floch-Fouéré, Cécile, Pauchard, Ludovic, Boissel, Françoise, Fu, Nan, Chen, Xiao Dong, Saint-Jalmes, Arnaud, Jeantet, Romain, Lanotte, Luca
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 5 July 2021 620
Autor:
Marchix, Justine, Catheline, Daniel, Duby, Cécile, Monthéan-Boulier, Nathalie, Boissel, Francoise, Pédrono, Frédérique, Boudry, Gaëlle, Legrand, Philippe
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry January 2020 75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 September 2018 553:20-27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lanotte, Luca, Yu, Ming, Le Floch-Fouéré, Cécile, Boissel, Francoise, Pauchard, L., Saint-Jalmes, Arnaud, Jeantet, Romain
Publikováno v:
Society of Rheology Annual Meeting
Society of Rheology Annual Meeting, Oct 2021, Bangor, United States
Society of Rheology Annual Meeting, Oct 2021, Bangor, United States
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::09da0d23d5fd1e483100614ffca1b176
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03375775
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03375775
Autor:
Cao, Wenfan, Aubert, Julie, Maillard, Marie-Bernadette, BOISSEL, Francoise, Leduc, Arlette, Thomas, Jean-Luc, Deutsch, Stéphanie-Marie, Camier, Bénédicte, Kerjouh, Ali, Parayre, Sandrine, Harel-Oger, Marielle, Garric, Gilles, Thierry, Anne, Falentin, Hélène
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2021, ⟨10.1021/acs.jafc.1c01634⟩
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2021, ⟨10.1021/acs.jafc.1c01634⟩
International audience; The formation of cheese flavor mainly results from the production of volatile compounds by microorganisms. We investigated how fine-tuning cheese-making process parameters changed the cheese volatilome in a semi-hard cheese in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8e3987f277d8db482a225c6891d6828f
https://hal.inrae.fr/hal-03313075/document
https://hal.inrae.fr/hal-03313075/document