Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"BODNAR, Igor"'
Autor:
VONG, Weng Chan, CERNY, Christoph, BODNAR, Igor, AZARIO, Mauro Lorenzo Ondino, de BOER, Paulo, JULSING, Mattijs, HUGENHOLTZ, Jeroen, XIANG, Wen-Juan, DING, Yi-Chun, ROLAND, Wibke Silke Ute
Publikováno v:
In Food Research International February 2024 177
Autor:
Snel, Silvia J.E., Pascu, Mirela, Bodnár, Igor, Avison, Shane, van der Goot, Atze Jan, Beyrer, Michael
Publikováno v:
In LWT 1 August 2023 185
Autor:
Snel, Silvia J.E., Pascu, Mirela, Bodnár, Igor, Avison, Shane, van der Goot, Atze Jan, Beyrer, Michael
Publikováno v:
In Heliyon June 2023 9(6)
Autor:
Schreuders, Floor K.G., Schlangen, Miek, Bodnár, Igor, Erni, Philipp, Boom, Remko M., van der Goot, Atze Jan
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2022 124 Part B
Autor:
Schreuders, Floor K.G., Sagis, Leonard M.C., Bodnár, Igor, Erni, Philipp, Boom, Remko M., van der Goot, Atze Jan
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2021 118
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2020 101
Autor:
Schreuders, Floor K.G., Dekkers, Birgit L., Bodnár, Igor, Erni, Philipp, Boom, Remko M., van der Goot, Atze Jan
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2019 261:32-39
Publikováno v:
Problems of the Regional Energetics, Vol 2015-2, Iss 2(28), Pp 67-75 (2015)
One of the basic directions of perfection of heat supply systems is the tendency of transition to the low-temperature heating systems based on application of heat pump installations. We consider heat supply system with heat pump installations using s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5b29eddf7a84a95bd7fe6f55656900c
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2014 40:254-261
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.