Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"BLAGOJEVIĆ, VESNA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cvetković, Aleksandra1 (AUTHOR) aleksandra.cvetkovic@masfak.ni.ac.rs, Blagojević, Vesna2 (AUTHOR) vesna.golubovic@etf.rs, Anastasov, Jelena3 (AUTHOR) jelena.anastasov@elfak.ni.ac.rs, Pavlović, Nenad T.1 (AUTHOR) milos.milosevic@masfak.ni.ac.rs, Milošević, Miloš1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Sensors (14248220). Sep2023, Vol. 23 Issue 18, p7779. 18p.
Autor:
LJUBOJEVIĆ, VESNA1 vesna.ljubojevic@med.unibl.org, BLAGOJEVIĆ, VESNA2, ĆUK, MIRJANA3, HALILBAŠIĆ, MELIHA4
Publikováno v:
Quality of Life: A Multi-Disciplinary Journal of Food Science, Environmental Science & Public Health. Jul2023, Vol. 14 Issue 3/4, p102-109. 8p.
Autor:
Kozić, Nadica1 (AUTHOR) kn155029p@student.etf.bg.ac.rs, Blagojević, Vesna1 (AUTHOR) predrag.ivanis@etf.rs, Cvetković, Aleksandra2 (AUTHOR) aleksandra.cvetkovic@masfak.ni.ac.rs, Ivaniš, Predrag1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Sensors (14248220). May2023, Vol. 23 Issue 9, p4518. 27p.
Publikováno v:
In Physical Communication June 2018 28:190-200
Publikováno v:
Opšta Medicina, Vol 24, Iss 3-4, Pp 73-83 (2018)
Introduction: Community-acquired pneumonia (CAP) today, as well as a few decades ago, is a current medical problem considering the incidence and the mortality rate of the population, despite the availability of new and powerful antimicrobials and vac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dded10b06d944aa3aa25f93edf68e455
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blagojević, Vesna
Uvod: Mikrobiološka kontaminacija površin, ki prihajajo v stik z živili predstavlja velik higienski problem, saj lahko mikroorganizmi povzročijo kvarjenje živil in okužbe povezane s hrano. Eden glavnih vzrokov za pojav izbruhov okužb povezanih
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::92e8a74a9d40496fde3f65115146ad1e
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=140127
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=140127
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.