Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"BILANCIA, M. T."'
Autor:
Summo, C., Caponio, F., Paradiso, V. M., Bilancia, M. T., Pasqualone, A., Cosmai, L., Tommaso Gomes
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The influence of the storage time on the levels of thermo-oxidation compounds of extra virgin olive oil (EVOO) during frying was evaluated. To this aim, two extra virgin olive oils (cv Bosana, EVOO1 and cv Semidana, EVOO2) fresh and after storage, we
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::195c9b0624a4d43b14a3c2876c5fa09e
https://hdl.handle.net/11587/439675
https://hdl.handle.net/11587/439675
Autor:
Summo C., Caponio F., Piga A., Paradiso V. M., Fadda C., Nasti R., Bilancia M. T., Delcuratolo D., Gomes T.
An experimental investigation was carried out in order to assess the influence of the cultivar and of the oil extraction process on the evolution of the oxidation compounds in extra virgin olive oil during frying. In order to do this oils from two Sa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::5af572fc25704a263bfc7c6af1f1d16f
https://hdl.handle.net/11587/439669
https://hdl.handle.net/11587/439669
In order to investigate on the appearance and evolution of sensory defects due to lipid oxidation during the storage of breakfast cereals, and on the possibility to slow down such phenomena, corn flakes added with natural tocopherols have been compar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::5bb0a2d7c6b8106e68a3de27b1ccfc03
https://hdl.handle.net/11587/439635
https://hdl.handle.net/11587/439635
In this paper, the possibility to evaluate the oxidative phenomena and the quality of extra virgin olive oil of different cultivars (Coratina and Ogliarola) by means of HPSEC analysis of polar compounds matched with multivariate statistical analysis,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::c4dc65fb8b8c0bb3eab0c8ccffb87996
https://hdl.handle.net/11587/439627
https://hdl.handle.net/11587/439627
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.