Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"BIBWE BHUSHAN"'
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 87, Iss 12 (2017)
The attribution as functional food ingredient of omega-3 fatty acid encouraged food researchers and industry for development of foods enriched with omega-3 fatty acids. Flaxseed oil (FSO) is the prolific vegetarian source of alpha linolenic acid (Ï
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77f135b1f0a54fcd91abdb4ff3492595
Autor:
Bhushan, Bharat, Bibwe, Bhushan, Pal, Ajay, Mahawar, Manoj Kumar, Dagla, Manesh Chander, KR, Yathish, Jat, Bahadur Singh, Kumar, Pardeep, Aggarwal, Sumit Kumar, Singh, Alla, Chaudhary, Dharam Paul
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2023 3(1)
Autor:
Meena, Vijay Singh, Jalgaonkar, Kirti, Mahawar, Manoj Kumar, Bhushan, Bharat, Bibwe, Bhushan, Kashyup, Poonam
Publikováno v:
Current Science, 2020 Jan 01. 118(1), 114-118.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27138644
Autor:
Kumar, Sunil, Kumar, Ramesh, Bibwe, Bhushan R., Nath, Prerna, Singh, Rajesh K., Mandhania, Shiwani, Pal, Ajay, Soni, Ramesh, Kumar, Anuj
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; May2024, Vol. 61 Issue 5, p813-832, 20p
Autor:
Mahawar, Manoj Kumar, Jalgaonkar, Kirti, Bibwe, Bhushan, Kulkarni, Tushar, Bhushan, Bharat, Meena, Vijay Singh
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2018, Vol. 48, Issue 4, pp. 621-630.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-09-2017-0189
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bibwe, Bhushan1,2 (AUTHOR), Mahawar, Manoj Kumar1,3 (AUTHOR) manojmahawar362@gmail.com, Jalgaonkar, Kirti1,3 (AUTHOR), Meena, Vijay Singh4 (AUTHOR), Kadam, Dattatreya M.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Mar2022, Vol. 45 Issue 3, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Reviews International; 2022, Vol. 38 Issue 4, p733-759, 27p, 5 Color Photographs, 1 Black and White Photograph, 1 Diagram, 7 Charts