Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "BETA-LACTOGLOBULIN (PROTEINS AND PEPTIDES)"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
4
of
4
pro vyhledávání:
'"BETA-LACTOGLOBULIN (PROTEINS AND PEPTIDES)"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Interfacial rheology and processing of amyloid fibrils and bacterial biofilms
Autor:
Rühs, Patrick A.
ISBN:978-3-905609-63-9
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e38bc6e724ce1d4801b396218d855fab
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Assessment of Potential Changes in Thermal Characteristics of β-lactoglobulin Exposed to RF-Electromagnetic Fields and ELFPulsed Magnetic Fields
Autor:
Beyer, Christian
,
Fröhlich, Jürg
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::47bcbfede18c8c93f39688c516e799ef
https://hdl.handle.net/20.500.11850/153852
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Associations between casein haplotypes and milk traits of Braunvieh and Fleckvieh
Autor:
Braunschweig, Martin Hansjörg
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d2d20c37b3a978dcd1833eb78b9b3528
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Vergleichende Untersuchung zur Hitzestabilität von originären Enzymen, β-Lactoglobulin und Vitaminen in Milch und daraus hergestellten Ultrafiltrationsretentaten
Autor:
Meyer, Josef Markus
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6bd8b8786196dd75ed09ab3fd32137e2
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
2
chemical engineering
2
fos: chemical engineering
1
agriculture
1
ddc:570
1
ddc:621.3
1
ddc:660
1
electric engineering
1
faltung der polypeptidkette (proteine, peptide)
1
folding of polypeptide chain (proteins, peptides)
1
life sciences
1
oberflachen + grenzflachen + bruchflachen (physik von molekularsystemen)
1
rheologie (fluidmechanik)
1
rheology (fluid mechanics)
1
surfaces + interfaces + fracture surfaces (physics of molecular systems)
Zdroj
4
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......