Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"BERTAZZOLI, ALDO"'
Autor:
Monticone, Francesca, Samoggia, Antonella, Specht, Kathrin, Schröter, Barbara, Rossi, Giulia, Wissman, Anna, Bertazzoli, Aldo
Publikováno v:
Agriculture & Human Values; Dec2024, Vol. 41 Issue 4, p1503-1520, 18p
Autor:
Monticone, Francesca, Samoggia, Antonella, Specht, Kathrin, Schröter, Barbara, Rossi, Giulia, Wissman, Anna, Bertazzoli, Aldo
Publikováno v:
Agriculture & Human Values; Dec2024, Vol. 41 Issue 4, p1521-1521, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BERTAZZOLI, ALDO1, RUGGERI, ARIANNA1, SAMOGGIA, ANTONELLA1, ARVOLA, ANNE2, HENDRIXSON, VAIVA3, NIKOLIĆ, MARINA4
Publikováno v:
New Medit: Mediterranean Journal of Economics, Agriculture & Environment. giu2015, Vol. 14 Issue 2, p39-47. 9p.
Autor:
Bertazzoli, Aldo1 sergio.rivaroli@unibo.it, Ghelfi, Rino1 rino.ghelfi@unibo.it, Rivaroli, Sergio1 aldo.bertazzoli@unibo.it
Publikováno v:
Agribusiness. Autumn2014, Vol. 30 Issue 4, p456-469. 14p.
Autor:
BERTAZZOLI, ALDO, RUGGERI, ARIANNA
Il capitolo approfondisce l'analisi della filiera ortofrutticola biologica, analizzando dati aziendali e di mercato. Un'indagine qualitativa svolta specificatamente per la redazione del capitolo consente inoltre di definire le prospettive di medio pe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::6aca0536406a03cec8ee3a68339ec96c
http://hdl.handle.net/11585/527814
http://hdl.handle.net/11585/527814
Autor:
Bertazzoli, Aldo1 aldo.bertazzoli@unibo.it, Ghelfi, Rino1 rino.ghelfi@unibo.it, Rivaroli, Sergio1 sergio.rivaroli@unibo.it, Samoggia, Antonella1 antonella.samoggia@unibo.it
Publikováno v:
International Journal on Food System Dynamics. 2010, Vol. 1 Issue 4, p330-341. 12p.