Zobrazeno 1 - 10
of 1 050
pro vyhledávání: '"BERT, E. A."'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-17 (2023)
Abstract After Covid-19 infection, 12.5% develops post-Covid-syndrome (PCS). Symptoms indicate numerous affected organ systems. After a year, chronic fatigue, dysautonomia and neurological and neuropsychiatric complaints predominate. In this study, 9
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ac50f017cdb47d5b0699efede3b48a9
Autor:
Djomo, Sylvestre Njakou, Staritsky, Igor, Elbersen, Berien, Annevelink, Bert (E.), Gabrielle, Benoit
Publikováno v:
In Renewable and Sustainable Energy Reviews July 2023 181
Autor:
Rus, Carla P.1 (AUTHOR) rusvries@ziggo.nl, de Vries, Bert E. K.1 (AUTHOR), de Vries, Ingmar E. J.2,3 (AUTHOR), Nutma, Idelette1 (AUTHOR), Kooij, J. J. Sandra4,5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 11/2/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-17. 17p.
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
With its increasing popularity, the need for optimal storage conditions of pointed cabbages becomes more important to meet the year-round demand. Storage of the pointed varieties, however, is more difficult compared to the traditional, round varietie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b804fb4abe62431e95909441e89181f8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Swanson, Bert E.
Publikováno v:
State & Local Government Review, 2000 Oct 01. 32(3), 227-238.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4355270
Publikováno v:
Revista de Osteoporosis y Metabolismo Mineral, Pp 111-112 (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02e6778d7c1046af8f0328272fa95e9b
Publikováno v:
The Journal of Parasitology, 1996 Feb 01. 82(1), 41-44.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3284113
Autor:
Gwanpua, Sunny George, Verlinden, Bert E., Hertog, Maarten L.A.T.M., Nicolai, Bart M., Hendrickx, Marc, Geeraerd, Annemie
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2016 211:883-891
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering May 2016 176:77-87