Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"BERNAŚ, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jaworska, G.1 (AUTHOR) rrgjawor@cyf-kr.edu.pl, Bernaś, E.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Jan2013, Vol. 16 Issue 1, p139-153. 15p.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 51, Iss 2, Pp 266-277 (2013)
Food Technology and Biotechnology
Volume 51
Issue 2
Scopus-Elsevier
Food Technology and Biotechnology
Volume 51
Issue 2
Scopus-Elsevier
Svrha je ovoga rada bila usporediti kvalitetu napitaka od naranče s onom napitaka od naranče i sirutke tijekom 12 mjeseci skladištenja. Napici su sadržavali 12 % ekstrakta, od čega je polovina bila koncentrat naranče. Za proizvodnju napitaka sa
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2012, Vol. 36 Issue 3, p242-251. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.