Zobrazeno 1 - 10
of 217
pro vyhledávání: '"BENIN, GIOVANI"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Benin, Giovani1 benin@utfpr.edu.br, Simionato Milioli, Anderson1, Meira, Daniela1, Guilherme Woyann, Leomar1, Henrique Bozi, Antonio1, Claudia Rosa, Ana1, Alexandra Madella, Laura1, Cecília Panho, Maiara1, Vinicius Dallacorte, Lucas1, Tolentino Fernandes, Rogê Afonso1, Kunz Fernandes, Vinícius1, Barrionuevo, Fabiana1, Madureira, Alana1, Beche, Eduardo1, Lemes da Silva, Cristiano1, Bornhofen, Elesandro1, Berger Munaro, Lucas1, Henrique Todeschini, Matheus1, Duarte, Thiago1
Publikováno v:
Crop Breeding & Applied Biotechnology. 2020, Vol. 20 Issue 4, p1-4. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Capelin,Marcio Andrei, Madella,Laura Alexandra, Panho,Maiara Cecilia, Meira,Daniela, Barrionuevo,Fabiana, Rodrigues,Adriana Paula D’Agostini Contreiras, Benin,Giovani
Publikováno v:
Bragantia, Volume: 81, Article number: e1022, Published: 21 FEB 2022
Bragantia v.81 2022
Bragantia
Instituto Agronômico de Campinas (IAC)
instacron:IAC
Bragantia v.81 2022
Bragantia
Instituto Agronômico de Campinas (IAC)
instacron:IAC
Seed quality plays an important role in the production of soybean. The objective of this study was to quantify the effects of producing region on seed chemical composition (oil, protein, and fatty acid content) and physiological quality of soybean. T
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ce7b971683f55ef1966016ad644da288
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0006-87052022000100208&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0006-87052022000100208&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.