Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"BENEVENUTO JUNIOR, A. A."'
Autor:
Coelho, Samira Reis, Lima, Ítalo Abreu, Martins, Maurilio Lopes, Benevenuto Júnior, Augusto Aloísio, Torres Filho, Robledo de Almeida, Ramos, Alcinéia de Lemos Souza, Ramos, Eduardo Mendes
Publikováno v:
In LWT March 2019 102:254-259
Autor:
Eliane Maurício Furtado Martins, Wellingta Cristina Almeida Do Nasc Benevenuto, Aurélia Dornelas De Oliveira Martins, Augusto Aloísio Benevenuto Junior, Isabela Campelo De Queiroz, Thainá De Melo Carlos Dias, Daniela Aparecida Ferreira Souza, Daniele De Almeida Paula, Maurílio Lopes Martins
Publikováno v:
Advances in Nutraceuticals and Functional Foods ISBN: 9781003277088
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f542acbd6b95f4d3bcf47f9b5214d9f7
https://doi.org/10.1201/9781003277088-8
https://doi.org/10.1201/9781003277088-8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Augusto Aloísio Benevenuto Junior, Marco Antônio do Carmo, Gabriel de Abreu Coutinho, Miranda Sérgio de Pena, Amanda Rodrigues Fernandes
Publikováno v:
Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal v.18 n.2 2017
Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal
Universidade Federal da Bahia (UFBA)
instacron:UFBA
Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal, Volume: 18, Issue: 2, Pages: 303-312, Published: JUN 2017
Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal
Universidade Federal da Bahia (UFBA)
instacron:UFBA
Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal, Volume: 18, Issue: 2, Pages: 303-312, Published: JUN 2017
RESUMO Objetivou-se com o estudo avaliar o desempenho e as características quantitativas e qualitativas de carcaça de suínos machos castrados cirurgicamente e imunocastrados em terminação. Foram utilizados 32 animais obtidos do cruzamento entre
Autor:
Juliana Resende Gonçalves Silva, Ana Paula de Souza Pires, Dairo Cabral de Oliveira, Augusto Aloísio Benevenuto Junior, Vanessa Riani Olmi Silva, Frederico Souzalima Caldoncelli Franco
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Technology; Vol 42 (2020): Publicação contínua; e45632
Acta Scientiarum. Technology; v. 42 (2020): Publicação contínua; e45632
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Technology; v. 42 (2020): Publicação contínua; e45632
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
High sodium consumption may increase the risk of hypertension. ANVISA has proposed reducing sodium levels in food, but this may reduce consumer acceptance. This study investigated the technological and sensory profile of samples of beef burger replac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::572cc8ec00d5f8570a2d5745c1fb1aed
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/45632
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/45632
Autor:
Elaine Souza, Cócaro, Laise Freitas, Laurindo, Marcela, Alcantara, Inayara Beatriz Araújo, Martins, Augusto Aloísio Benevenuto, Junior, Rosires, Deliza
Publikováno v:
Food science and technology international = Ciencia y tecnologia de los alimentos internacional. 26(2)
Five different concentrations of golden flaxseed flour (0%: F0 (control), 5%: F1, 10%: F2, 15%: F3, 20%: F4) were used as a functional ingredient to replace the fat in chicken burgers. The products were analyzed for moisture, protein, carbohydrate, f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.