Zobrazeno 1 - 10
of 802
pro vyhledávání: '"BELLOCCI A"'
Autor:
Sabrina V.P. Defourny, Giulia Caioni, Mirella Bellocci, Valeria Melai, Giampiero Scortichini, Romolo Salini, Michele Martino, Giovanni Di Teodoro, Antonio Cocco, Maria Chiara Cantelmi, Carmine Merola, Antonio Petrini
Publikováno v:
One Health, Vol 18, Iss , Pp 100749- (2024)
Quantification of trace element concentrations in human and animal tissues has acquired great importance in the last few years, considering the pivotal role of these elements in several physiological and pathological processes. Variations in their co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/906a0b1803e0484093f571de1673f774
Autor:
Defourny, Sabrina V.P., Caioni, Giulia, Bellocci, Mirella, Melai, Valeria, Scortichini, Giampiero, Salini, Romolo, Martino, Michele, Di Teodoro, Giovanni, Cocco, Antonio, Cantelmi, Maria Chiara, Merola, Carmine, Petrini, Antonio
Publikováno v:
In One Health June 2024 18
Autor:
Bellocci, Mirella, Defourny, Sabrina V.P., Melai, Valeria, Scortichini, Giampiero, Salini, Romolo, Di Bernardo, Giuseppe, Lomellini, Laura, Coccaro, Antonio, Damiano, Antonella, Merola, Carmine, Petrini, Antonio
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 15 March 2024 916
Autor:
Carmela Sorice, Andrea Ianni, Francesca Bennato, Mirella Bellocci, Valentina Pavone, Lisa Grotta, Clemencia Chaves López, Giuseppe Martino
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 11, p 1642 (2024)
Zinc is essential for animals, playing a vital role in enzyme systems and various biochemical reactions. It is crucial to ensure a sufficient intake of zinc through the diet to maintain efficient homeostasis. Only few studies on zinc effect in cow la
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/943302cce0fe44ba9ee57638bd9808a2
Influence of dietary grape pomace supplementation on chemical and sensory properties of ewes' cheese
Autor:
Bennato, Francesca, Ianni, Andrea, Bellocci, Mirella, Grotta, Lisa, Sacchetti, Giampiero, Martino, Giuseppe
Publikováno v:
In International Dairy Journal August 2023 143
Autor:
Chiumiento, Francesco, Bellocci, Mirella, Ceci, Roberta, D'Antonio, Silvia, De Benedictis, Alfonso, Leva, Manuela, Pirito, Luigi, Rosato, Roberta, Scarpone, Rossana, Scortichini, Giampiero, Tammaro, Giulio, Diletti, Gianfranco
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2023 401
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alessandro Chiaudani, Federica Flamminii, Ada Consalvo, Mirella Bellocci, Alberto Pizzi, Chiara Passamonti, Angelo Cichelli
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 141 (2023)
Extra virgin olive oil is a food product from the Mediterranean area that is particularly and continuously experiencing to increasing instances of fraudulent geographical labeling. Therefore, origin protection must be improved, mainly based on its in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7dc03460c384834abbb8885143d49ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.