Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"BELLİK, Yuva"'
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology August 2022 43
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In South African Journal of Botany July 2021 139:42-49
Autor:
Bendamene, Samia, Boutaghane, Naima, Bellik, Yuva, Sayagh, Charlotte, Alabdul Magid, Abdulmagid, Harakat, Dominique, Kabouche, Zahia, Voutquenne-Nazabadioko, Laurence
Publikováno v:
In Phytochemistry December 2020 180
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moutassem, Dahou, Boubellouta, Tahar, Bellik, Yuva, Rouis, Zyed, Kucher, Dmitry E., Utkina, Aleksandra O., Kucher, Olga D., Mironova, Olga A., Kavhiza, Nyasha J., Rebouh, Nazih Y.
Publikováno v:
Scientific Reports; 6/17/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-12, 12p
Autor:
Sadoudi, Ahmed, Ait-Kaki, Asma, Bellik, Yuva, Touazi, Leghel, Yahi, Krimou, Iguer-Ouada, Mokrane, Hornick, Jean-Luc, Moula, Nassim
Publikováno v:
Archives Animal Breeding / Archiv Tierzucht; 2024, Vol. 67 Issue 2, p163-176, 14p
Publikováno v:
Archives of Polish Fisheries, Vol 25, Iss 1, Pp 11-19 (2017)
The deleterious effects of environmental pollutants on cellular components and tissues damage in fish have been studied extensively. However, there is no data about the oxidative status of fish oocytes once released into water. This study aimed to in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc4365f48bf045ea98b32aee57f71eab
Publikováno v:
Plant Protection Science. 2021, Vol. 57 Issue 4, p297-309. 13p.
Autor:
Boulkroune Hasna, Lazzez Aida, Guissous Mokhtar, Bellik Yuva, Smaoui Sami, Kamoun Naziha Grati, Madani Toufik
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 24, Iss 5, p A502 (2017)
The present study reported for the first time the evolution of some minor compounds (sterols and aliphatic alcohols) composition of four Algerian olive oils according to the cultivar and the maturity stage during the season (2013/2014). Olive samples
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af8ed99c1be046f0b1cf6884edc29956