Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"BELL, M. J. V."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bell, M. J. V.
Publikováno v:
Historia: Zeitschrift für Alte Geschichte, 1965 Oct 01. 14(4), 404-422.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4434897
Autor:
LUIZ, L. da C., TEIXEIRA, V. A., CAMPOS, M. M., PEREIRA, L. G. R., TOMICH, T. R., LEITE, J. L. B., BELL, M. J. V., ANJOS, V. de C. dos
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Cattle are animals that stay in the herd for a large period of the day in the open air pasture. This daily routine leaves them exposed and susceptible to infectious diseases. One of them is the Bovine Parasitic Sadness which is considered one of the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::3504be1e4ace614c07cfdf2dbe0e9c4a
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1134747
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1134747
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
This study assessed the potential application of Fourier-Transformed Infrared spectroscopy using AttenuatedTotal Reflectance (FTIR-ATR) coupled with multivariate approaches to characterize and detect adulterations inbutter cheeses (BC) with soybean o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::dcc553f2ebbaec0688104ea39c57e6a0
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1118619
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1118619
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.