Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"BCAA-derived glucosinolates"'
Autor:
Anani Amegan Missinou, Julie Ferreira de Carvalho, Nathalie Marnet, Thomas Delhaye, Oumayma Hamzaoui, David Abdel Sayed, Yann Guitton, Lionel Lebreton, Christophe Langrume, Anne Laperche, Régine Delourme, Maria J. Manzanares-Dauleux, Alain Bouchereau, Antoine Gravot
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2022, 70 (16), pp.5245-5261. ⟨10.1021/acs.jafc.1c08118⟩
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2022, 70 (16), pp.5245-5261. ⟨10.1021/acs.jafc.1c08118⟩
International audience; Glucosinolate (GLS) and phenolic contents in contribute to biotic and abiotic stress responses. Breeding crop accessions harboring agroecologically relevant metabolic profiles require a characterization of the chemical diversi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9276420e1f299660a9c0f86be2492e2e
https://hal.inrae.fr/hal-03700611
https://hal.inrae.fr/hal-03700611
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.