Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"BAYTOK, Erol"'
Autor:
YILMAZ, Sena1 vetsenayilmaz@gmail.com, BAYTOK, Erol1
Publikováno v:
Journal of Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University / Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 2024, Vol. 21 Issue 2, p132-139. 8p.
Autor:
ŞAHİN, Simge1 simges9h3n@gmail.com, BAYTOK, Erol1
Publikováno v:
Journal of Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University / Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 2023, Vol. 20 Issue 1, p57-63. 7p.
Publikováno v:
Journal of Faculty of Veterinary Medicine, Erciyes University / Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 2020, Vol. 17 Issue 3, p235-241. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 17, Issue: 3 235-241
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Bu araştırmanın amacı Nevşehir ili süt sığırcılığının genel durumu ve hayvan besleme alışkanlıklarını belirlemek-tir. Araştırma kapsamında Nevşehir ilinde süt sığırı yetiştiriciliği yapılan 105 işletme ziyaret edilerek
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::c199f6050a9924cd12dea044038c3ff0
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ercivet/issue/58160/828408
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ercivet/issue/58160/828408
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 3, Iss 11, Pp 856-860 (2015)
In this study, it was aimed to investigate the effects of formic acid on the in vitro methane production and in vitro ruminal fermentation of alfalfa hay. Effect of 0.0 (control group: YF0), 0.1, 0.2, 0.3, 0.4 and 0.5 ml/L (experimental groups: YF1,