Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"BAYTOK, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 9, Issue: 2 95-106
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Bu çalışmada taze meyve posalarından [elma(EP), şeftali(ŞP), kayısı(KP)] yapılan silajların kalite özellikleri araştırıldı. Posaların her birinden 5’er paralel katkısız, 5’er paralel de %35 KM içerecek düzeyde buğday samanı
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::2db398f849e837278870f2fe157a5f15
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ercivet/issue/5829/77501
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ercivet/issue/5829/77501
Organic acids are an alternative to antibiotic to be used exclusively as a growth stimulant and for improvement of the feed conversion rate in farm animals (Esteive et al., 1997). Organic acids reduce production of toxic components by bacteria and ch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10157::6404b85dc5ad0943bffd7c90457ab219
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/3d337fd3-26f7-4f69-bf4a-1d062c8e772b/oai
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/3d337fd3-26f7-4f69-bf4a-1d062c8e772b/oai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.