Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"BATOREK LUKAČ, Nina"'
Autor:
Škrlep, Martin, Babič, Katja, Strojnik, Lidija, Batorek Lukač, Nina, Ogrinc, Nives, Čandek-Potokar, Marjeta
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life March 2024 42
Publikováno v:
In Livestock Science June 2023 272
Autor:
Fazarinc, Gregor1 (AUTHOR) gregor.fazarinc@vf.uni-lj.si, Batorek-Lukač, Nina2 (AUTHOR) nina.batorek@kis.si, Škrlep, Martin2 (AUTHOR) martin.skrlep@kis.si, Poklukar, Klavdija2 (AUTHOR) klavdija.poklukar@kis.si, Van den Broeke, Alice3 (AUTHOR) alice.vandenbroeke@ilvo.vlaanderen.be, Kress, Kevin4 (AUTHOR) volker.stefanski@uni-hohenheim.de, Labussière, Etienne5 (AUTHOR) etienne.labussiere@inrae.fr, Stefanski, Volker4 (AUTHOR), Vrecl, Milka1 (AUTHOR) milka.vrecl@vf.uni-lj.si, Čandek-Potokar, Marjeta2,6 (AUTHOR) meta.candek-potokar@kis.si
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Jun2023, Vol. 13 Issue 12, p2042. 11p.
Autor:
Monteiro, Alessandra Nardina Trícia Rigo, Wilfart, Aurélie, Utzeri, Valerio Joe, Batorek Lukač, Nina, Tomažin, Urška, Costa, Leonardo Nanni, Čandek-Potokar, Marjeta, Fontanesi, Luca, Garcia-Launay, Florence
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 10 November 2019 237
Autor:
Batorek‐Lukač, Nina1 (AUTHOR), Kress, Kevin2,3 (AUTHOR), Čandek‐Potokar, Marjeta1,4 (AUTHOR), Fazarinc, Gregor5 (AUTHOR), Škrlep, Martin1 (AUTHOR), Poklukar, Klavdija1 (AUTHOR), Wesoly, Raffael3 (AUTHOR), Stefanski, Volker2 (AUTHOR), Vrecl, Milka5 (AUTHOR) milka.vrecl@vf.uni-lj.si
Publikováno v:
Andrology. Sep2022, Vol. 10 Issue 6, p1217-1232. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karolyi, Danijel, Jakopović, Valentina, Luković, Zoran, Škorput, Dubravko, Škrlep, Martin, Batorek Lukač, Nina, Čandek Potokar, Marjeta
The study addressed the quality of dry-cured hams made of Turpolje pigs fed with acorns
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bd5ce852f40a9b419b318e9c310c2007
Autor:
Karolyi, Danijel, Jakopović, Valentina, Luković, Zoran, Škorput, Dubravko, Škrlep, Martin, Batorek-Lukač, Nina, Čandek-Potokar, Marjeta
Cilj rada bio je istražiti senzorna svojstva suhih šunki (n=26) turopoljskih svinja hranjenih s ili bez dodatka žira hrasta. Šunke su prerađene u kontroliranim uvjetima i uzorkovane s 15 mjeseci u području m.biceps femoris i okolnog tkiva. Senz
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::e1c43240167b42e082ce5ecc3a6ceedf
https://www.bib.irb.hr/1202164
https://www.bib.irb.hr/1202164
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.