Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"BASRI, M. S. M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archives of Metallurgy & Materials; 2024, Vol. 69 Issue 2, p553-562, 10p
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::209dd054cde89c3b017f9a6285fc1da0
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84949935933&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84949935933&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d15a21a7825b1bf900a0c751f2549a65
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84899839085&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84899839085&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Agricultural Research Journal; Apr2024, Vol. 61 Issue 2, p278-288, 11p
Autor:
Bajraktari, Fatime, Stamatovska, Viktorija, Nakov, Gjore, Lukinac, Jasmina, Kalevska, Tatjana, Nedelkoska, Daniela Nikolovska
Publikováno v:
Journal of Hygienic Engineering & Design; 2024, Vol. 47, p11-19, 9p
Autor:
Nurkamila, Hasna Hamida, Sharone, Jeanne Risananda, Setyawati, Tri Inayah Bagus, Hanifah, Yasmin, Nurcahyo, Rahmat, Nurdini, Arief
Publikováno v:
Proceedings of the International Conference on Industrial Engineering & Operations Management; 2/12/2024, p1778-1790, 13p
Autor:
Mallek‐Ayadi, Sana1 (AUTHOR) sana.mallek@yahoo.fr, Bahloul, Neila1 (AUTHOR), Baklouti, Semia2 (AUTHOR), Kechaou, Nabil1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Sep2022, Vol. 10 Issue 9, p2922-2934. 13p.
Autor:
Kalsi, Baldev Singh1 (AUTHOR) baldev.kalsi94@gmail.com, Singh, Sandhya1 (AUTHOR), Alam, Mohammed Shafiq1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jun2023, Vol. 46 Issue 6, p1-9. 9p.
Autor:
Kainat, Sumaya1 (AUTHOR), Arshad, Muhamad Sajid2 (AUTHOR), Khalid, Waseem2 (AUTHOR) waseemkhalid@gcuf.edu.pk, Zubair Khalid, Muhammad2 (AUTHOR), Koraqi, Hyrije3 (AUTHOR), Afzal, Muhammad Faizan2 (AUTHOR), Noreen, Sana4 (AUTHOR), Aziz, Zaira5 (AUTHOR), Al-Farga, Ammar6 (AUTHOR) alfergah83@gmail.com
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2022, Vol. 25 Issue 1, p2457-2476. 20p.