Zobrazeno 1 - 10
of 1 002
pro vyhledávání: '"BAS, S."'
Autor:
Schouten, Gerard1,2 (AUTHOR) g.schouten@fontys.nl, Michielsen, Bas S. H. T.1,3 (AUTHOR), Gravendeel, Barbara2,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 9/9/2024, Vol. 19 Issue 9, p1-23. 23p.
Autor:
Judith E Bosmans, Ank de Jonge, Elise Neppelenbroek, Ângela Jornada Ben, Bas S W A Nij Bijvank, Carola J M Groenen
Publikováno v:
BMJ Open Quality, Vol 13, Iss 2 (2024)
Objectives In many countries, the healthcare sector is dealing with important challenges such as increased demand for healthcare services, capacity problems in hospitals and rising healthcare costs. Therefore, one of the aims of the Dutch government
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ba4a87826b546d8bb1e640382aaa8f0
Autor:
Hamilton, J., Jimenez, E., Zarei, P., Lection, J., Sorto, R., Hovingh, E., Martinez, M., Bas, S., Barragan, A.A.
Publikováno v:
In The Veterinary Journal April 2024 304
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BAS, S.
Publikováno v:
Munibe Ciencias Naturales, Vol 38, Pp 89-98 (1986)
Situación geográfica, altitud, pisos de vegetación y climatología caracterizan a la sierra de Ancares y su poblamiento herpetológico mixto, con cierto predominio de formas autóctonas del N.O. ibérico y atlánticas de amplia distribución en Eu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a952a9e70d1406e8a58fe138177c1ad
Publikováno v:
In American Journal of Transplantation January 2021 21(1):297-306
Autor:
Baş, S. Dağdeviren, Gürkan, R. *
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis January 2021 95