Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rinna, Francesca, Buono, Silvia, Cabanelas, Iago Teles Dominguez, Nascimento, Iracema Andrade, Sansone, Giovanni, Barone, Carmela Maria Assunta
Publikováno v:
In Journal of Water Process Engineering August 2017 18:144-149
Autor:
Lambiase, Claudia, Braghieri, Ada, Barone, Carmela Maria Assunta, Di Francia, Antonio, Pacelli, Corrado, Serrapica, Francesco, Lorenzo, Jose Manuel, De Rosa, Giuseppe
Publikováno v:
Foods; Nov2023, Vol. 12 Issue 22, p4095, 21p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hilal Yildiz, P. Uzun, Francesco Serrapica, F. Grasso, Antonio Di Francia, Barone Carmela Maria Assunta, F. Masucci
This paper presents the results of a survey carried out in 68 dairies in southern Italy on the manufacturing processes of traditional Italian Caciocavallo cheese varieties. Following a study of the relevant literature, the various cheesemaking proces
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a595cbb151eef2ecfafcf098a8ee81ae
http://hdl.handle.net/11588/763411
http://hdl.handle.net/11588/763411
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CIMMINO, ROBERTA, BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA, DI MATTEO, ROBERTO, BALESTRIERI, ANNA, VARRICCHIO, ETTORE, IANNACCONE, FRANCESCO, NEGLIA, GIANLUCA, Russo, F.
INTRODUZIONE – I polifenoli sono una famiglia di sostanze largamente rappresentate nel mondo vegetale, caratterizzate dalla presenza di molteplici gruppi fenolici associati in strutture più o meno complesse di alto peso molecolare. Sono considerat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::31a40844ab0906bd8faece1f8a69218a
Autor:
MASUCCI, FELICIA, DE ROSA, GIUSEPPE, BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA, VARRICCHIO, MARIA LUISA, DI FRANCIA, ANTONIO, PARENTE P. ., CHEVAUX E.
The effects of Saccharomyces cerevisiae strain CNCM I-1077 dietary supplementation were examined in lactating buffalo cows. On a farm in Caserta province, 44 buffalo cows were divided into Control and Saccharomyces groups balanced for age (on average
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::f468a68ddb37a0604dbd362d264782e1
http://hdl.handle.net/11588/565587
http://hdl.handle.net/11588/565587