Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rinna, Francesca, Buono, Silvia, Cabanelas, Iago Teles Dominguez, Nascimento, Iracema Andrade, Sansone, Giovanni, Barone, Carmela Maria Assunta
Publikováno v:
In Journal of Water Process Engineering August 2017 18:144-149
Autor:
Lambiase, Claudia, Braghieri, Ada, Barone, Carmela Maria Assunta, Di Francia, Antonio, Pacelli, Corrado, Serrapica, Francesco, Lorenzo, Jose Manuel, De Rosa, Giuseppe
Publikováno v:
Foods; Nov2023, Vol. 12 Issue 22, p4095, 21p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hilal Yildiz, P. Uzun, Francesco Serrapica, F. Grasso, Antonio Di Francia, Barone Carmela Maria Assunta, F. Masucci
This paper presents the results of a survey carried out in 68 dairies in southern Italy on the manufacturing processes of traditional Italian Caciocavallo cheese varieties. Following a study of the relevant literature, the various cheesemaking proces
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a595cbb151eef2ecfafcf098a8ee81ae
http://hdl.handle.net/11588/763411
http://hdl.handle.net/11588/763411
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CIMMINO, ROBERTA, BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA, DI MATTEO, ROBERTO, BALESTRIERI, ANNA, VARRICCHIO, ETTORE, IANNACCONE, FRANCESCO, NEGLIA, GIANLUCA, Russo, F.
INTRODUZIONE – I polifenoli sono una famiglia di sostanze largamente rappresentate nel mondo vegetale, caratterizzate dalla presenza di molteplici gruppi fenolici associati in strutture più o meno complesse di alto peso molecolare. Sono considerat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::31a40844ab0906bd8faece1f8a69218a
Buffalo livestock and strategies are reported for all the countries in Europe, where buffalo specie is reared and used for food production, as Italy, Romania, Bulgaria, Germany, Macedonia, United Kingdome, Greece, Serbia, Albania, Ukraine, and Hungar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::54cb4c8bd9ebf4f926925fbda8749e12
http://hdl.handle.net/11588/572732
http://hdl.handle.net/11588/572732