Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"BARKAT, Malika"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 27, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
The aim of this study is to enhance the use of Citrus limon peel by utilizing its essential oil as a natural aroma and preservative in fresh cream. The essential oil was extracted through hydrodistillation and analyzed using gas chromatography-mass s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02af08318458448e930ed5c1aeb95b6a
Autor:
DJABALI, Saliha1,2 salihabiotec@yahoo.fr, BARKAT, Malika1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2024, Vol. 16 Issue 1, p12-24. 13p.
Autor:
Semouma, Dounyazed, Laib, Imen, Laib, Djamel Eddine, Chenchouni, Haroun, Rahmani, Youcef, Fekrache, Fadila, Hadef, Azzeddine, Bensouici, Chawki, Barkat, Malika
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Oct2024, Vol. 17 Issue 10, p3281-3304, 24p
Autor:
Derardja, Ala eddine, Pretzler, Matthias, Kampatsikas, Ioannis, Radovic, Milena, Fabisikova, Anna, Zehl, Martin, Barkat, Malika, Rompel, Annette
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:196-206
Autor:
Laib, Imen *, Kehal, Farida, Arris, Mélissa, Maameri, Maria Ines, Lachlah, Hatem, Bensouici, Chawki, Mosbah, Rokia, Houasnia, Mourad, Barkat, Malika
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme September 2021 35(3):212-221
Autor:
Kehal Farida, Chemache Loucif, Chaalal Makhlouf, Benbraham Meriem, Capanoglu Esra, Barkat Malika
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 25, Iss 1, Pp 15-30 (2021)
Varietal and sun-drying effects on phenolic compounds and their antioxidant activity were investigated during the in vitro gastrointestinal digestion of fresh and dried figs. The total phenolic compounds (phenolic, flavonoids, and proanthocyanidin) a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2a3a97a27434a0f96a483606f449a15
Publikováno v:
In NFS Journal March 2020 18:19-28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Derardja, Ala eddine, Pretzler, Matthias, Kampatsikas, Ioannis, Barkat, Malika, Rompel, Annette
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2019 4