Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"BANJANIN, Tijana"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 19, Iss 3, Pp 167-175 (2018)
The aim of this paper is to present technological characteristics of the Vranac and Cabernet Sauvignon grapevine varieties in the conditions of the Trebinje vineyards during the vegetation in 2016 and 2017. Researching technological characteristics i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb7c1131ce644ce8ae8f1de6dd81bffb
Autor:
Banjanin, Tijana, Jovanović-Cvetković, Tatjana, Blesić, Milenko, Ozcan, Mehmet Musa, Ranković-Vasić, Zorica
Publikováno v:
Erwerbs-Obstbau; Feb2024, Vol. 66 Issue 1, p279-287, 9p
Autor:
Banjanin, Tijana, Jovanović-Cvetković, Tatjana, Blesić, Milenko, Ozcan, Mehmet Musa, Ranković-Vasić, Zorica
Publikováno v:
Applied Fruit Science; February 2024, Vol. 66 Issue: 1 p279-287, 9p
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 17, Iss 3, Pp 279-287 (2016)
This paper presents the state-of-the-art of viticulture development in BiH. Research is based on the extensive literature review. A number of secondary data sources have been consulted. Viticulture in BiH is characterized by the dominance of small fa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27d8feeb06fc47eeaf0d238e0a44f91a
Autor:
Banjanin, Tijana1 (AUTHOR), Uslu, Nurhan2 (AUTHOR), Vasic, Zorica R.3 (AUTHOR), Özcan, Mehmet Musa2 (AUTHOR) mozcan@selcuk.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2021, Vol. 45 Issue 2, p1-9. 9p.
Autor:
Banjanin, Tijana1 (AUTHOR), Nikolic, Dragan2 (AUTHOR), Uslu, Nurhan3 (AUTHOR), Gökmen, Fatma4 (AUTHOR), Özcan, Mehmet Musa3 (AUTHOR) mozcan@selcuk.edu.tr, Milatovic, Dragan2 (AUTHOR), Zec, Gordan2 (AUTHOR), Boškov, Đorđe2 (AUTHOR), Dursun, Nesim4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jan2021, Vol. 45 Issue 1, p1-10. 10p.