Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"BALIRWA, JOHN S."'
Autor:
BALIRWA, JOHN S., CHAPMAN, COLIN A., CHAPMAN, LAUREN J., COWX, IAN G., GEHEB, KIM, KAUFMAN, LES, LOWE-McCONNELL, Rosemary H., SEEHAUSEN, OLE, WANINK, JAN H., WELCOMME, ROBIN L., WITTE, FRANS
Publikováno v:
BioScience, 2003 Aug . 53(8), 703-716.
Autor:
Downing, Andrea S., van Nes, Egbert H., Balirwa, John S., Beuving, Joost, Bwathondi, P.O.J., Chapman, Lauren J., Cornelissen, Ilse J. M., Cowx, Iain G., Goudswaard, Kees P. C., Hecky, Robert E., Janse, Jan H., Janssen, Annette B. G., Kaufman, Les, Kishe-Machumu, Mary A., Kolding, Jeppe, Ligtvoet, Willem, Mbabazi, Dismas, Medard, Modesta, Mkumbo, Oliva C., Mlaponi, Enock, Munyaho, Antony T., Nagelkerke, Leopold A. J., Ogutu-Ohwayo, Richard, Ojwang, William O., Peter, Happy K., Schindler, Daniel E., Seehausen, Ole, Sharpe, Diana, Silsbe, Greg M., Sitoki, Lewis, Tumwebaze, Rhoda, Tweddle, Denis, van de Wolfshaar, Karen E., van Dijk, Han, van Donk, Ellen, van Rijssel, Jacco C., van Zwieten, Paul A. M., Wanink, Jan, Witte, F., Mooij, Wolf M.
Publikováno v:
Ecology and Society, 2014 Dec 01. 19(4)
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26269672
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ogutu-Ohwayo, Richard1 ogutu-ohwayo@lvfo.org, Balirwa, John S.2
Publikováno v:
Lakes & Reservoirs: Research & Management. Dec2006, Vol. 11 Issue 4, p215-226. 12p. 2 Maps.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Balirwa, John S., Kamanyi, J. R.
Publikováno v:
National Fisheries Resources Research Institute, Uganda
The status of fish stocks in a water body at any one time is a function of several factors affecting the quantity of fish in that water body. These include:a) Total number (abundance) and biomass (weight) present,b) Growth (size and age),c) Recruitme
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::f36529e829cb15e379f5f27df9e63641
https://hdl.handle.net/1834/32901
https://hdl.handle.net/1834/32901
Promotion of fish farming for poverty alleviation and protein food supplies: a presentation to SPEED
Autor:
Balirwa, John S.
Publikováno v:
National Fisheries Resources Research Institute, Uganda
Annual fish harvested from production systems (lakes and rivers) in Uganda isabout 300,000 mt. Fish production from aquaculture contributes about 0.02% (i.e.less than 100mt) of total fish production. Fish is currently one of the two mostimportant agr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::19ed90d4acd9afefce2bd3434c2b702b
https://hdl.handle.net/1834/33914
https://hdl.handle.net/1834/33914
Autor:
Balirwa, John S.
Publikováno v:
National Fisheries Resources Research Institute, Uganda
Fish is currently one of the two most important agricultural export commodities from Uganda with factory-processed fish exported mainly to Europe, South East Asia and the Middle East worth at least USD 100 m annually. Regional exports are probably of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::53986b50ae048864fcabc11527e49719
https://hdl.handle.net/1834/32898
https://hdl.handle.net/1834/32898
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.