Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"BALDE, Alseny"'
Autor:
Balde, Alseny
La cryoconcentration a un grand potentiel pour produire des aliments liquides de haute qualité organoleptique et nutritionnelle. En plus, du point de vue énergétique, elle s’avère très compétitive face aux technologies de concentration comme
Externí odkaz:
https://hdl.handle.net/20.500.11794/27924
Autor:
ABOUBACAR, Diaby, BALDE, Alseny, BALDE, Ibrahima, BAMBA, Amara, CAMARA, Amadou, CONTE, Aboubacar Mamy, DELFRAISSY, Jean-François, DIALLO, Amadou Bailo, DOUMBOUYA, Saran, KAMANO, Emile Souro, KOIVOGUI, Joel Balle, LANIECE-DELAUNAY, Charlotte, LEVY, Yves, MONEMOU, Jean Louis, POVOGUI, Moriba, SAKOUVOGUI, Maou, SOUMAH, Abdoul Karim, SUBTIL, Fabien, SYLLA, Aboubacar Hawa, TAVERNE, Bernard, YAZDANPANAH, Yazdan, Diallo, Mamadou Saliou Kalifa *, Rabilloud, Muriel *, Ayouba, Ahidjo *, Touré, Abdoulaye *, Thaurignac, Guillaume, Keita, Alpha Kabinet, Butel, Christelle, Kpamou, Cécé, Barry, Thierno Alimou, Sall, Mariama Djouldé, Camara, Ibrahima, Leroy, Sandrine, Msellati, Philippe, Ecochard, René, Peeters, Martine, Sow, Mamadou Saliou, Delaporte, Eric, Etard, Jean-François *
Publikováno v:
In The Lancet Infectious Diseases March 2019 19(3):308-316
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Aging & Physical Activity; Jan2003, Vol. 11 Issue 1, p90-97, 8p, 2 Charts
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.