Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"B.T. O'Kennedy"'
Autor:
Mark A.E. Auty, M.K. Keogh, B.T. O'Kennedy, Anne-Mette Haahr, A. Fureby, Philip M. Kelly, J. Kelly
Publikováno v:
Journal of Food Science. 66:217-224
Microencapsulation of fish oil was achieved by spray-drying homogenized emulsions of fish oil using 3 different types of casein as emulsifier and lactose as filler. As the degree of aggregation of the casein emulsifier increased, the vacuole volume o
Autor:
B.T. O'kennedy, M.K. Keogh
Publikováno v:
Journal of Food Science. 63:108-112
The rheological characterization of stirred yogurt with added milk fat, Na caseinate (or micellar casein) and gelatin (4 Bloom strengths), starch or a xanthan gum/LBG 50:50 mixture was carried out. Dynamic and shear values were measured at 8°C and s
Publikováno v:
Biochimie. 79:503-508
In order to extend our knowledge of factors important in the surface activity of melittin, cysteine was substituted for lysine-21 and lysine-21/glutamine-25 in a pair of synthetic peptide analogues. The first of these changes resulted in only modest
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :369-377
Autor:
B.T. O'KENNEDY, J.S. TITUS
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :220-221
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.