Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"B.S. Sridhar"'
Publikováno v:
Materials Today: Proceedings. 54:502-506
Autor:
B.S. Sridhar, A.R. Shashikala
Publikováno v:
Materials Today: Proceedings. 45:3837-3840
Codeposition of nano ZnO with Ni-P coatings was carried out on 99% pure copper substrates. The ZnO nano particles were prepared by simple Sol-Gel method using Zinc acetate dihydrate as precursor. The particle size of the same was found to be
Publikováno v:
Materials Today: Proceedings. 46:8973-8975
In the present research an effort has been made to synthesize and characterize asbestos-free brake liner with the primary aim to mimic the properties of asbestos fiber by replacing it with carbon nanotube. To impart anti wear and frictional propertie
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 37:138-144
A process for roasting of coffee beans involving spouted bed roasting (SBR), followed by cryogenic cooling and grinding was developed. The temperature and time of roasting was 210 °C and 22 min. It was found that coffee subjected to SBR roasting fol
Autor:
K. Sommer, B.S. Sridhar
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing. 94:392-397
A mathematical model for the size reduction process of food particulates was developed based on the distribution of number of fractures occurring in a particle. It was found that the selection and distribution functions are related through a single p
Autor:
B.S. Sridhar
Publikováno v:
Nutrition & Food Science. 44:47-56
Purpose – The present study involved the development of a value-added comminution process for different recycled meat processing by-products such as bones for management of waste products. The paper aims to discuss these issues. Design/methodology/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.