Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"B.R. Yang"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 12, Pp 11785-11795 (2024)
ABSTRACT: Cow milk, although rich in essential nutrients, is a well-known food allergen that can cause allergic reactions in infants and young children. β-Lactoglobulin accounts for 10% of the total protein in milk and 50% of the whey protein, which
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94a97b2ce93a402daabf3660403fac95
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Shantakumar, B.R. Yang, Wendy Y. Cheng, C.-H. Lee, M.-S. Kim, J. Lee, M.S. Duh, P. Bobbili, H.-W. Park, D. Hinds, N.-K. Choi
Publikováno v:
D22. REAL WORLD MEDICATION USE IN PULMONARY DISEASES.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Information Technology and Computer Application Engineering ISBN: 9780429227660
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::951cac0e1ba3f4780abebefa575126f0
https://doi.org/10.1201/b15936-20
https://doi.org/10.1201/b15936-20