Zobrazeno 1 - 10
of 209
pro vyhledávání: '"B.P. Bhatt"'
Autor:
Jaipal S. Choudhary, Santosh S. Mali, Naiyar Naaz, Sandip Malik, Bikash Das, A.K. Singh, M. Srinivasa Rao, B.P. Bhatt
Publikováno v:
Climate Risk Management, Vol 32, Iss , Pp 100277- (2021)
The peach fruit fly, Bactrocera zonata (Saunders) (Diptera: Tephritidae) is a poylphagous and serious insect pest of horticultural crops. The purpose of study was to understand the spatial and temporal variations in population abundance and distribut
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b9513af09bb48fda5ae5a085948f7d6
Autor:
N. Bhakta, Rahul Kumar, J.S. Mishra, Ved Prakash, K.K. Rao, Shikha Yadav, Kundan Kumar Jaiswal, Shiv Shankar Kumar, Basant Kumar Sharma, Kamal Sarma, Bikash Sarkar, B.P. Bhatt
Publikováno v:
Journal of Pure and Applied Microbiology, Vol 11, Iss 1, Pp 335-342 (2017)
An investigation was carried out to evaluate the susceptibility of rice cultivation to major field diseases like brown spot, sheath blight and bacterial leaf blight under middle Indo Gangetic Plain. The disease incidence and disease severity were obs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8604c6acdb1b42d19697680f4d760cff
Publikováno v:
Journal of Agrometeorology, Vol 17, Iss 1 (2015)
The impact of projected climate during 2020-2080 on the potential yield of potato in Bihar has been analysed using InfoCrop model. Data from field experiments conducted at Patna, with popular potato variety Kufri Ashoka grown in rabi season of 2008-0
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52d334cb903a4532a9d807e6422751f2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R.S. Pan, Reshma Shinde, Pradip Kumar Sarkar, Tania Seth, Anuradha Srivastava, Bikash Das, Moanaro Lemtur, A.K. Singh, B.P. Bhatt
Publikováno v:
South African Journal of Botany. 146:653-661
Publikováno v:
Sustainable Agriculture Systems and Technologies. :37-48
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy and Food Research.
Background: Makhana is generally used as a health promoting diet especially for weight loss and anti-aging effect. Identification and quantification of different biomolecules and their related acrivities in human cells are important. Methods: In this