Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"B.M. Khamitova"'
Publikováno v:
Supplementary 1. 5:152-159
Currently, a significant value for a correct nutrition and human metabolism has available the fermented milk products, as a cottage cheese that is produced by a culture of Lactis Lactococcus lactis subsp and Cremoris Lactococcus lactis subsp with pep
Publikováno v:
Международный журнал экспериментального образования (International Journal of Experimental Education). :40-44
Publikováno v:
Международный журнал экспериментального образования (International Journal of Experimental Education). :38-42
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.